Tuesday, October 14, 2008

NOTIS PRK PALSU ??

Baru semalam seronok saya menulis pasal notis pasal PRK kat UIAM yang dah keluar.Disebalik macam-macam teka teki tarikh,ingat ke dah terjawab dengan notis semalam..
Tapi rupanya...

Ada yang mengatakan bahawa notis itu palsu..Memang saya dah sebut sebelum ni,notis tu pelik dan amat meragukan.Just atas kertas putih biasa (tak macam notis PRK yang sebelum ni selalunya berwarna).Then,sizenya pun just size A4 je.Biasanya size A3 kalau notis2 penting dari pihak pentadbiran.Then jugak,banyak kesalahan seperti numbering dan susunan maklumat tue.Beberapa maklumat penting juga 'tiada'.

Seorang kawan saya cuba bertanya terus pada pihak S-DEV (student development) unit pentadbiran UIAM yang bertanggungjawab.Mereka menafikan notis PRK telah dikeluarkan.

Jadi,inilah propaganda yang telah bermula nampaknya.Entahlah dari siapa..
PRK akan lebih 'best' dengan pelbagai propaganda ! :-)

No comments: