Saturday, June 14, 2008

Akhirnya ada BLOG...


Bismillahirrahmanirrahim...


Akhirnya aku create jugak blog...


Setelah berapa lama aku berfikir-fikir,menangguh-nangguh dengan pelbagai alasan..akhirnya aku tulis jugak something hr ini untuk di post..akhirnya aku ada blog!

Menakjubkan,kerana aku memaksa diri aku sekarang ni..setelah aku rasa aku terpaksa akur dengan keprluan untuk bergerak seiring dengan kepesatan teknologi kini..aku selama ni rasa tak nak ada blog,tak nak buat blog,tak nak langsung...paling aku tak suka bila mmg dah ramai sangat yang berlumba-lumba buat blog masing-masing..mmg aku tak suka..


Hmm..aku masih mencari-cari ni...petunjuk dan hidayah..